Božićni koncert Glazbeni susreti Osnovne škole Gustava Krkleca i Glazbene škole Zlatka Balokovića

on

Dana, 15. prosinca 2022. godine u 19.00 sati, još jednu godinu zaredom, održani su Glazbeni susreti između Osnovne škole Gustava Krkleca, koja je bila domaćin susreta i Osnovne škole Zlatka Balokovića koja je organizirala koncert.

Poslije tišine, ono što dolazi najbliže izražavanju neizrecivog jest glazba.

Aldous Huxley

Svojim riječima učenici D.P., L.D., L.B iz 6. C razreda OŠ Gustava Krkleca najavljivali su izvođače koncerta koji su pripremili učenici OŠ Zlatka Balokovića sa svojim profesorima.

Program je bio šarolik i veoma bogat s različitim izvedbama skladbi i još bogatijim izborom instrumenata. Koncert je na samom početku glazbenih večeri otvorio pjevački zbor osnovne glazbene škole sa skladbom Bidi Bom, pod dirigentskom palicom profesora Antonija Babića, a na samom kraju su nas razveselili sa skladbom We Will Rock You grupe Queen koju je izveo orkestar harmonikaša s pjevačkim zborom srednje glazbene škole.

Bio je to još jedan lijepi i bogati koncert za publiku koja je podržala koncert u velikom broju.  Hvala Glazbenoj školi Zlatka Balokovića i njihovim profesorima na profesionalno pripremljenim izvedbama učenika.

Veselimo se i sljedećem glazbenom susretu! Hvala svim sudionicima!

Marijana Maričić, mag.mus,glaz.ped.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s