Fair play i Međunarodni olimpijski dan

on

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Hrvatskim fair play odborom (HFPO) i Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO) te uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva turizma i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje i ove je godine pozvao sve škole da sudjeluju u 2. međunarodnom fair- play danu kojim se obilježava Hrvatski olimpijski dan. Naša se škola odazvala tom pozivu i organizirala razne aktivnosti za učenike nižih i viših razreda.

Sve su se aktivnosti održale 10. rujna. Učenici prvih i drugih razreda sa svojim su učiteljicama izašli pred školu i upoznali se sa sportom koji se naziva futsal. Učenici trećih i četvrtih razreda nacrtali su prekrasne crteže sportaša i raznih sportova. Peti i šesti razredi prošetali su Travnom u bijelim majicama koje su simbol Hrvatskog olimpijskog dana.

Učenici sedmih i osmih razreda odigrali su prijateljske utakmice nogometa i košarke bez sudca koje su se odvijale u odličnoj atmosferi kao potvrda da se može igrati pošteno kad su igrači dobro raspoloženi, prijateljski nastrojeni i odgovorni jedni prema drugima. Sve su se utakmice održale u organizaciji i pod vodstvom profesorice Ivane Olivari.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s