Uspjeh na državnom natjecanju Sigurno u prometu, naš učenik putuje na Europsko prvenstvo

on

Nakon što je naša škola početkom svibnja bila domaćin natjecanju Sigurno u prometu i Školske prometne jedinice, na državnu razinu natjecanja Sigurno u prometu pozvani su naši učenici petog i šestog razreda te su postigli veliki uspjeh i plasirali se na Europsko prvenstvo u Ženevi.

U Zadru je 22. i 23. svibnja održano Državno natjecanje Sigurno u prometu za učenike petih i šestih razreda. Natjecanje organiziraju Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski autoklub.

U Zadar smo doputovali autobus i putovanje je bilo naporno i dosadno. Bili smo smješteni u turističkom naselju Zaton, ali bio sam previše opterećen natjecanjem da bih uživao u okolini. Prvoga dana smo imali ispit koji sam dobro prošao, a uz to smo imali i labirint koji je predstavljao pravu vožnju cestom, no bio je održan u dvorani. Sljedećega dana održan je poligon. Kada smo stigli, vidjeli smo tri teška poligona. Prilikom vraćanja u kamp, provjerio sam rezultate na HAK-ovoj internetskoj stranici i vidio da nisam prošao, no profesori su me utješili da će rezultati biti objavljeni tek kasnije. Na proglašenju sam se tresao, ali sam bio oduševljen kada sam čuo da sam drugi i da putujem na Europsko prvenstvo u Ženevu u rujnu.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru, učitelju Tehničke kulture Josipu Funtaku i veselimo se izvještaju iz Ženeve.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s